Η Γοητεια της Τεχνητης Νοημοσυνης - The Joy of AI (2018) Ντοκιμαντερ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Ντοκιμαντερ με ελληνικους υποτιτλουςΗ Γοητεια της Τεχνητης Νοημοσυνης 
The Joy of AI 
Ο καθηγητής κβαντικής φυσικής Τζιμ Αλ-Καλίλι, διερευνά την επανάσταση και την γοητεία της τεχνητής νοημοσύνης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να την δούμε ως φίλο και όχι εχθρό.
Ο Τζιμ Αλ-Καλίλι μας δίνει μια αιχμηρή και αναζωογονητικά αισιόδοξη ματιά για το πώς δημιουργήσαμε μηχανές που μπορούν να προσομοιώσουν, να αυξήσουν ή και να ξεπεράσουν το ανθρώπινο μυαλό - και αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει!
To ντοκιμαντέρ, ακολουθεί τον καθηγητή Τζιμ Αλ-Καλίλι και την επιδίωξη του να μας  δείξει την μηχανική και τις πρόσφατες ανακαλύψεις που προκάλεσαν τα τεχνητά νευρωνικά δίκτυα. Δείχνει πώς ο ΑΙ δεν αλλάζει μόνο τον κόσμο μας, αλλά προκαλεί και τις ιδέες μας για νοημοσύνη και συνείδηση.
Ο Στίβεν Χόκινγκ παρατήρησε πως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία του πολιτισμού μας ή το χειρότερο. Ο Τζιμ Αλ-Καλίλι υποστηρίζει με ενθουσιασμό πως είναι ένα νέο ισχυρό εργαλείο που ενισχύει την ζωή μας, αλλά δεν θα μας αντικαταστήσει. Και τελικά θα αποκαλυφτεί πως ένα νήπιο είναι πιο έξυπνο, από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει γίνει μέχρι στιγμής… 


 Η Γοητεια της Τεχνητης Νοημοσυνης - The Joy of AI
 Παραγωγής: BBC
 Διάρκεια: 59:00 min 
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι 
 Γλώσσα: Αγγλικά 







    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates