Τραγωδια Στον Αερα | Σειρά Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
σειρά ντοκιμαντέρ για αεροπλάνα
Τραγωδια Στον Αερα
Η Σειρα «Τραγωδία στον Αέρα», παρουσιάζει ιστορίες απίστευτης επιβίωσης και συγκλονιστικών καταστροφών από τα πιο τραγικά  δυστυχήματα στην ιστορία της αεροπορίας. Με καταπληκτική λεπτομέρεια, συνεντεύξεις με ειδικούς και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις (CGI), οι ιστορίες που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν το πλαίσιο κανόνων ασφαλείας στην αεροπλοΐα, αναλύονται ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια που οδήγησαν σε θανατηφόρα ατυχήματα.



 Τραγωδια Στον Αερα
 Παραγωγής: National Geographic
 Διάρκεια: 47:00 min (το κάθε επεισόδιο )
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά




Επεισόδιο 42: No Clear Options

Επεισόδιο 41: Titanic In The Sky


Επεισόδιο 40: Concorde On Fire


Επεισόδιο 39: Θάνατος Στην Αρκτική


Επεισόδιο 38: System Breakdown


Επεισόδιο 37: Μακελειό Μέσα Στην Πόλη


Επεισόδιο 36: Miracle Escape


Επεισόδιο 35: Θάνατος Στην Ναριτα 


Επεισόδιο 34: Πτήση Στον Θάνατο 


Επεισόδιο 33: Απόλυτη Δοκιμασία 


Επεισόδιο 32: Ο Θάνατος Της Lokomotiv


Επεισόδιο 31: Ανταλλαγή Πυρών


Επεισόδιο 30: Η Πτήση 370 Των Μαλαισιανών Αερογραμμών
Κορυφαίοι ειδικοί της αεροπλοϊας έρχονται αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική θεωρία, καθώς διεξάγουν έρευνες για ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια όλων των εποχών.


Επεισόδιο 29: Λανθασμένη Απόφαση 


Επεισόδιο 28: Tο Αόρατο Αεροπλάνο 


Επεισόδιο 27: Μυστηριώδης Εξαφάνιση
Οι ερευνητές ήρθαν αντιμέτωποι με ένα περίπλοκο μυστήριο, όταν το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση 254 των αερογραμμών Varig κατέπεσε σε ζούγκλα, σε μια τοποθεσία που βρισκόταν πάνω από 1000 χλμ. εκτός της πορείας του αεροσκάφους


Επεισόδιο 26: Νίκι Λάουντα  
Ο ιδιοκτήτης αεροπορικής Νίκι Λάουντα ενώνει τις δυνάμεις του με ερευνητές για να ανακαλύψει γιατί η πτήση 004 της Lauda Air έκανε βουτιά στον αέρα και συνετρίβη στις 26 Μαίου 1991.


Επεισόδιο 25: Εξαντλητική Κούραση
Το 2009, στο χειρότερο ατύχημα που είχε συμβεί στις ΗΠΑ τα τελευταία επτά χρόνια, ο κινητήρας ενός αεροπλάνου με προορισμό το Μπάφαλο σταμάτησε και το αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε ένα σπίτι. Τι μπορεί να πήγε στραβά;


Επεισόδιο 24: Τραγωδία Στο Κουινς
Λίγο μετά την απογείωσή της, η πτήση 587 των Αμερικανικών Αερογραμμών συντρίβεται στο Κουίνς. Καθώς έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, εγείρονται ανησυχίες πως πρόκειται για μια ακόμα τρομοκρατική επίθεση.


Επεισόδιο 23: Ο Θάνατος Του Πρόεδρου 
Οταν ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το τραγικό περιστατικό δεν οφειλόταν αποκλειστικά σε λάθος του πιλότου.


Επεισόδιο 22: Στην Καρδιά Της Καταιγίδας
Μια ομάδα κυνηγών καταιγίδων βρέθηκε σε απελπιστική θέση κατά τη διάρκεια μιας παράτολμης πτήσης προς τον τυφώνα Χιούγκο, όταν μια φωτιά που ξέσπασε στον κινητήρα 'παρέλυσε' το αεροσκάφος τους κι εκείνοι μόλις που κατάφεραν να γλιτώσουν.


Επεισόδιο 21: Φονική Δοκιμή 
Πάνω από τη Γαλλία, ένα ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα κάνει δοκιμή σε ένα εμπορικό αεροπλάνο. Τη στιγμή όμως που προετοιμάζονται για προσγείωση, ο κυβερνήτης χάνει ξαφνικά τον έλεγχο του αεροσκάφους.


Επεισόδιο 20: Σφαγή Πάνω Απο Την Μεσόγειο
Ενα αεροπλάνο εκρήγνυται πάνω από τη Μεσόγειο κι ένας δημοσιογράφος γράφει μια ιστορία που σοκάρει όλο τον κόσμο... Χρειάστηκαν 30 χρόνια για να διαπιστωθεί αν τελικά το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από πυρά ή ανατινάχτηκε από τρομοκράτες.


Επεισόδιο 19: Επικίνδυνο Ύψος Πτήσης 
Εκατόν εξήντα άτομα έχασαν τη ζωή τους το 2005, όταν το αεροσκάφος της πτήσης 708 των αερογραμμών West Caribbean συνετρίβη, οδηγώντας σε χρεωκοπία την εταιρεία που ήδη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα.


Επεισόδιο 18: Κακή Συμπεριφορά 
Η πτώση ενός Κορεάτικου εμπορικού αεροσκάφους έξω από το Λονδίνο δίχασε τους ερευνητές. Αραγε ο δεύτερος πιλότος ενδιαφερόταν περισσότερο να περισώσει την υπόληψή του και όχι το αεροπλάνο; 


Επεισόδιο 17: Μοιραίος Αεροδιαδρομος 
Η εκπομπή εξετάζει με ποιο τρόπο οι φόβοι που υπήρχαν αρχικά για τον περιβόητο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Κονγκόνιας επιβεβαιώθηκαν με το τραγικό δυστύχημα της πτήσης 3054 των αερογραμμών ΤΑΜ τον Ιούλιο του 2007.


Επεισόδιο 16: Ο Στόχος Κατερριφθη
Μετά την πτώση ενός αεροσκάφους των Κορεάτικων Αερογραμμών στη θάλασσα το 1983, οι Σοβιετικοί αξιωματούχοι ανέλαβαν την ευθύνη, δίνοντας το έναυσμα για μια διεθνή διαμάχη.


Επεισόδιο 15: Αγώνας Για Τον Έλεγχο Του Αεροσκάφους
Η καταστροφή έμοιαζε αναπόφευκτη όταν ένα αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση εσωτερικού στις ΗΠΑ έχασε έναν έλικα, ενώ πετούσε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, στα 5.800 μέτρα περίπου. Κατάφεραν οι πιλότοι να το προσγειώσουν με ασφάλεια;


Επεισόδιο 14: Χαμένοι Στη Μετάφραση
Αμέσως μετά την απογείωσή του, το αεροσκάφος της πτήσης 498 της Crossair συντρίβεται, οδηγώντας στο θάνατο όλους τους επιβαίνοντες. Η ανακάλυψη ναρκωτικών στις αποσκευές του πιλότου οδηγεί τους ερευνητές σε ανησυχητικά συμπεράσματα.


Επεισόδιο 13: Μυστηριώδες Πυρκαγιά
Το Νοέμβριο του 1987, ένα Μπόινγκ 747 με προορισμό το Γιοχάνεσμπουργκ συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό. Μια ξαφνική έκρηξη στο χώρο αποσκευών θεωρήθηκε η αιτία, όμως φημολογείται ότι το αεροσκάφος μετέφερε όπλα.


Επεισόδιο 12: Βουτιά Θανάτου
Στις 3 Ιανουαρίου 2004, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αιγύπτου Σαρμ ελ Σέιχ, ένα Μπόινγκ 737 συντρίβεται στην Ερυθρά Θάλασσα. Τα μαύρα κουτιά του αποκαλύπτουν τις τραγικές στιγμές πριν από το δυστύχημα.


Επεισόδιο 11: Χάος Στο Πιλοτήριο
Το δεύτερο τραγικότερο αεροπορικό δυστύχημα στην ιστορία των ΗΠΑ, η πτήση 255 της Northwest Airlines συνετρίβη κατά την απογείωση. Θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί η τραγωδία;


Επεισόδιο 10: Εξαφάνιση Αεροσκάφους
To αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση 447 της Air France εξαφανίζεται πάνω από τον Ατλαντικό, πυροδοτώντας μία από τις πιο δύσκολες έρευνες όλων των εποχών, καθώς χρειάστηκαν σχεδόν δύο χρόνια για να βρεθούν τα αίτια του δυστυχήματος.


Επεισόδιο 9: Κρυμμένος Κίνδυνος
Ενα Boeing 737, που στροβιλίζεται εκτός ελέγχου, συντρίβεται μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες. Η τραγωδία πυροδότησε μια από τις πιο μακροχρόνιες και πολυδάπανες έρευνες στην ιστορία της αεροπλοϊας των ΗΠΑ


Επεισόδιο 8: Σφάλμα Πιλότου Η Αεροσκάφους
Το 1988, το Airbus A320, πάνω στο οποίο είχε γίνει μια τεράστια επένδυση, συνετρίβη στο παρθενικό του ταξίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε για λόγους διαφήμισης. Ηταν λάθος του πιλότου ή υπήρξε πρόβλημα στο αεροσκάφος;


Επεισόδιο 7: Το Αεροπλάνο Φάντασμα Της HELIOS
Οταν ο πύργος ελέγχου στην Αθήνα αδυνατεί να έλθει σε επαφή με το αεροσκάφος της πτήσης 522 των Κυπριακών Αερογραμμών Helios, δυο F-16 σπεύδουν σε βοήθεια, για να γίνουν απλώς μάρτυρες της συντριβής του σε ένα βουνό


Επεισόδιο 6: BOEING 737
Η εκπομπή καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τραγωδία ενός Boeing 737 που δεν απαντούσε στις κλήσεις του ασυρμάτου και τελικά συνετρίβη στον ωκεανό κοντά στο Σάντο Ντομίνγκο, εξαιτίας μιας φωλιάς εντόμων. 



Επεισόδιο 5: Χωρίς Μηχανές 
24 Ιουνίου, 1982. Μια ξάστερη καλοκαιρινή νύχτα, οι μηχανές του αεροσκάφους της πτήσης 009 των Βρετανικών Αερογραμμών σταματούν. Το αεροσκάφος αρχίζει την καθοδική του πορεία και ο κυβερνήτης του καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση...



Επεισόδιο 4: Το Αίνιγμα Του Χιθροου 
Χάρη στις γρήγορες και έξυπνες κινήσεις του πιλότου αποφεύχθηκε η καταστροφή,όταν ένα αεροπλάνο κατ έπεσε στο Χίθροου. Για ποιο λόγο όμως σταμάτησαν οι κινητήρες του αεροσκάφους?



Επεισόδιο 3: Εγώ Είμαι Το Πρόβλημα 
Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό των αιτίων που οδήγησαν στο δυστύχημα της πτήσης 1771 της PSA, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πιλότοι ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Απολογισμός: 43 νεκροί.



Επεισόδιο 2: Η Παγίδα Της Ταχύτητας 
Στρατιωτικοί ερευνητές επιχειρούν να ρίξουν φως στο μυστήριο που καλύπτει τη σύγκρουση ενός F-4 phantom με ένα επιβατηγό αεροσκάφος. Στην πορεία ανακαλύπτουν ένα επικίνδυνο ελάττωμα στο αμερικανικό σύστημα εναέριας κυκλοφορίας.



Επεισόδιο 1: Καταστροφή Στον Ποταμό POTOMAC 
Αμέσως μετά την απογείωση, η Πτήση 90 της Air Florida βυθίζεται μέσα στον παγωμένο Ποταμό Potomac. Χρειάζεται μια μεγαλοφυής διερεύνηση για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη


    Blogger Comment
    Facebook Comment

62 σχόλια:

  1. foberi seira....na eiste kala..elpizo k se alla episodia sintoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια σειρά! Ανεβάστε και άλλα επεισόδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ena bravo gia tin poli kali seira...perimenoume k alla episodia
    na eiste kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bravo paidia pou den mas ksexnate kai mas tous fan tis seiras..euxaristoume poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .....ποιες ΔΙΑΦΙΜΗΣΕΙΣ!!!!
    βαλε adblock να σωθεις!

    Thanks!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν φαίνεται να λειτουργεί το proxfree. Ας το κοιτάξει κάποιος που ξέρει απ' αυτά. Είναι αρκετά τα επεισόδια και κρίμα να μην μπορούμε να τα δούμε...

    περαστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλά μπράβο! Μεγάλο ευχαριστώ για το καινούργιο επεισόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο "Σφαγή πάνω από τη Μεσόγειο"! Φοβερή σειρά!

    περαστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν υπαρχει λεμε η σειρα συνεχιστε παιδια οσο πιο συχνα γινεται να ανεβαζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθημερινά αργά το βράδυ στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πλάκα κάνεις... Πόσες μέρες το δείχνει;; Πόσα έχασα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
    Εξαιρετική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Περαστικέ, ξεκίνησε τη Δευτέρα 03-11-2014.Προβάλλεται περίπου κατά τις 23:45΄ και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και στο National geographic στις 17:00΄ καθημερινές. DILIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή η προβολή στο national geographic, μου στοιχίζει κάθε απόγευμα 1 ώρα καθυστέρηση στη δουλειά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχουν όλες οι σεζόν αλλά δεν υπάρχουν πουθενά υπότιτλοι.Dilios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο National Geographic κάθε απόγευμα στις 5 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη 2ο επεισόδιο και στις 9 το βράδυ!
    Με τον άντρα μου πορωνόμαστε!
    Δεν ξέρω τι θα γίνει αν ποτέ αποφασίσουμε να ταξιδέψουμε αεροπορικώς με τόσα που έχουμε δει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βάζω τα λινκ εδώ στα σχόλια παιδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα βάζουν στην ανάρτηση οι διαχειριστές βέβαια... Dailymotion είναι, τι πρόβημα να υπάρχει άραγε και δεν τα ποστάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ok! Θα τα ποστάρω εδώ λοιπόν, όταν θα τα ανεβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΗ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 13 ΚΥΚΛΟΥΣ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπράβο σου περαστικέ. Keep going...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ωραία ωραία άντε ανέβασε ένα link τώρα να δούμε για να κοιμηθούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν με έπεισε το επεισόδιο με το 370 των Μαλαισιανών αερογραμμών.
    Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για να βγουν τελικά συμπεράσματα. Επίσης χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μήπως κατά τύχη κάποιος έγραψε το επεισόδιο που έπαιξε την Τετάρτη, Grand Canyon Disaster??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. περαστικε το εχω γραψει εγω, καθε μερα γραφω το τραγωδια στον αερα πλην των Σ/Κ που γραφω ντοκιμαντερ του ΣΚΑΪ η αν εχει τιποτα το discovery channel η το nat geo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. προς τους διαχειριστες, ευχαριστω που αναδημοσιευετε τα tv capture της ομαδας μου και εχετε το ελευθερο να τα ανεβαζετε, το μονο σπαμ εαν μπει θα ειναι απλα η αναφορα οτι το tv rip εχει γινει απο την ομαδα μου

    μετα τιμης, Archangel Team Leader Cast1el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Archangel Team Leader Cast1el

    Καλησπέρα, ανεβάζετε κάπου τα rips ?

    "προς τους διαχειριστες, ευχαριστω που αναδημοσιευετε τα tv capture της ομαδας μου και εχετε το ελευθερο να τα ανεβαζετε, το μονο σπαμ εαν μπει θα ειναι απλα η αναφορα οτι το tv rip εχει γινει απο την ομαδα μου

    μετα τιμης, Archangel Team Leader Cast1el"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλησπέρα Cast1el
    σε ευχαριστούμε για την σπουδαία δουλειά που κάνεις

    οχι δεν τα ανεβάζουμε πουθενά
    δεν υπάρχει χρόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έγώ θα πω ένα ευχαριστώ στον περαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αντε ρε περαστικέ, ανάβασε τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δυστυχώς το daily μου τα σβήνει αμέσως λόγω copyright. Δεν ξέρω τι γίνεται παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μετα χαράς ανακάλυψα σήμερα οτι προστέθηκαν 3 νέα επεισόδια , κάτι που δεν περίμενα !
    Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά παιδιά !! Βάλτε κι άλλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ενα μεγαλο μπραβο στον περαστικο και στον πολυνικο.συνεχιστε ετσι την καλη δουλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. υπεροχη σειρα ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανεβάστε κι άλλα ρε παιδιά! Τόσα υπάρχουν ! Δοκιμάστε σε άλλη υπηρεσία αν το dailymotion τα διαγράφει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παιδια ανεβαστε και αλλα απο αυτη την καταπληκτικη σειρα!εθχαριστουμε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ναι μερικα βιντεο εχουν διαγραφει.. Μπορειτε να τα ξανα ανεβασετε? Και επισης Μπορειτε να βαλετε κ αλλα επεισοδια?
    Να στε καλα παντως για αυτα που εχετε ανεβασει ηδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προς του διαχειριστές αν θέλετε ανεβάστε το
    Season 2 episode 4
    Video https://www.facebook.com/ACImayday/videos/317992178739198/
    Greek Subs https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/7624109/air-emergency-deadly-crossroads-el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επίσης
    Season 2 episode 2
    Video https://www.facebook.com/AirCrashDisaster/videos/atlantic-southeast-airlines-flight-529/120189148585642/
    Greek Subs https://www.opensubtitles.org/en/subtitles/7637943/air-emergency-a-wounded-bird-el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Σβήστηκαν κι αλλα απο το daily δυστυχως. Μαλλον ο μονος τροπος να δουμε τη σειρα ειναι να μαζευτουμε σε σπιτι καποιου που τα εχει και να τα δουμε ολοι μαζι! Οπως τα παλια χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates