Apocalypse : The Second World War | Ντοκιμαντέρ National Geographic

Δείτε Σειρες Ντοκιμαντέρ online στο cosmos greek documentaries:
Apocalypse : The Second World War | Δειτε online τη Σειρα Ντοκιμαντέρ National Geographic
Apocalypse : The Second World War
Αποκάλυψη: Β Παγκόσμιος Πόλεμος
Τα έξι επεισόδια της σειράς διηγούνται την τραγική μοίρα των ανθρώπων, οι ζωές των οποίων επηρεάστηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από αυτό τον πόλεμο: των στρατιωτών, των απλών πολιτών και των πολιτικών που τον οργάνωσαν. Συγκλονιστικές μαρτυρίες και εικόνες, που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας ανασυνθέτουν, με εκπληκτική ακρίβεια, μια ολόκληρη, τραγική εποχή.
Η σειρά Αποκάλυψη: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από πρωτότυπες ταινίες 35mm, 16mm και 8mm, και περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από την σφαγή των Πολωνών αξιωματικών στο Κατίν από τους Ρώσους, την άτακτη φυγή των Βρετανών από τη Δουνκέρκη, την απάνθρωπη συμπεριφορά των Ναζί προς τους Γάλλους αιχμαλώτους και την θυσία των Σοβιετικών στρατιωτών στο Στάλινγκραντ. Συγκεντρώνοντας αυτό το μοναδικό οπτικοακουστικό υλικό, η σειρά ντοκιμαντέρ Αποκάλυψη: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος  Πόλεμος δίνει στους θεατές για πρώτη φορά την δυνατότητα να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του πολέμου μέσα από τα μάτια των νικητών αλλά και των ηττημένων.





Apocalypse : The Second World War
Παραγωγή: National Geographic
Υπότιτλοι: Ελληνική ενσωματωμένοι
Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισοδιο 1: The Aggression
Μια ζωντανή απεικόνιση του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με σπάνιο κινηματογραφικό υλικό από την εισβολή στην Πολωνία και φρικιαστικές εικόνες από το Γκέτο Lodz.


Επεισοδιο 2: The Crushing Defeat

Οι σκληρότερες μέρες του πολέμου του 1940, όταν η Γερμανία κατέκτησε τη Γαλλία και οι Βρετανοί υπέμεναν τις βομβιστικές επιθέσεις των Γερμανών από αέρος


Επεισοδιο 3: The Shock
Καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται το 1941, η σύρραξη γίνεται πραγματικά παγκόσμια με την άγρια μάχη για κυριαρχία της Μόσχας και την αιφνιδιαστική Ιαπωνική επίθεση στο Pearl Harbor.



Επεισοδιο 4: THE WORLD ABLAZE


Επεισοδιο 5: THE GREAT LANDING
Τέλη 1942: Οι Ρώσοι εξακολουθούν να κρατούν στην κατοχή τους το Στάλινγκραντ και το ανατολικό μέτωπο. Παράλληλα, στον βόρειο Ατλαντικό, οι Σύμμαχοι πετυχαίνουν σημαντικές νίκες απέναντι στα γερμανικά υποβρύχια, ενώ η βρετανική αυτοκρατορία συγκρατεί την ορμή του Ρόμελ στην έρημο της Αιγύπτου! Ο Χίτλερ εισβάλλει στην «Ελεύθερη Ζώνη» της Γαλλίας για να προστατεύσει τις ακτές της Μεσογείου και να περικυκλώσει τους Εβραίους σε όλο το μήκος της Ευρώπης

Επεισοδιο 6: INFERNO
Το τέλος του Πολέμου


    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 σχόλια:

  1. Κρίμα οι διαφημίσεις δυσκολεύουν πολύ την παρακολούθηση των επεισοδίων.
    Αυτό συμβαίνει σε ολα τα τελευταία ντοκιμαντέρ που ανεβάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι διαφημίσεις μπαίνουν απο το Dailymotion
    κάνει κάτι τέτοια κατά περιόδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως έγραψε ο μεταφραστής στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου η μετάφραση ήταν παλουκι αλλά το άξιζε. Πράγματι ήταν καταπληκτική σειρά. Συγχαρητήρια στον μεταφραστή και σε όσους μας την πρόσφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι μπράβο στον μεταφραστή που με τόσο κόπο μας έδωσε να καταλάβουμε τι λέει το ντοκιμαντέρ το οποίο ήταν καταπληκτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο 5ο βάλτε επιλογη για fullscreen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ , ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ...
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates