Rise of Empires: Ottoman (2020) HD Σειρα Ντοκιμαντερ

Δείτε Σειρες Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries: 
HD Σειρα Ντοκιμαντερ
Rise of Empires: Ottoman 
Ο σουλτάνος Μωάμεθ Β πραγματοποιεί μια επική εκστρατεία για να πάρει τη Κωνσταντινούπολη τη βυζαντινή πρωτεύουσα και διαμορφώνει την πορεία της ιστορίας για αιώνες. Ιστορικο δραματιποιημενο Ντοκιμαντέρ 6 επεισοδίων σκηνοθετήθηκε από τον Emre Şahin και γράφτηκε από τον Kelly McPherson.  Αναφέρει την ιστορία της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης ως μέρος της ευρύτερης εξάπλωσης του Ισλάμ στη Μικρά Ασία και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.



 Rise of Empires: Ottoman 
 Διάρκεια: 45:00 min (καθε επεισοδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισοδιο 1: The New Sultan
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion


Επεισοδιο 2: Through the Walls
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion


Επεισοδιο 3: Into the Golden Horn
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion

Επεισοδιο 4: Loose Lips Sink Ships
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion


Επεισοδιο 5:  Ancient Prophecies
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion


Επεισοδιο 6:  Ashes to Ashes
Ενεργοποιηστε τους Υπότιτλους (EL)    Απο το Dailymotion


    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 σχόλια:

  1. Παιδιά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε με την προβολή των ντοκιμαντέρ, αλλά ... σε μια εποχή που μόνο οι στραβοί δεν βλέπουν τον υβριδικό πόλεμο εναντίον μας από την υπ΄ αριθμό 1 ιμπεριαλιστική δύναμη του 21ου αιώνα, την τουρκία, που ονειρεύεται αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, απειλεί και εισβάλει σε γειτονικές χώρες, εσείς δέχεστε να γίνετε φορείς της επεκτατικής της προπαγάνδας και του αναθεωρητισμού της;
    Μήπως να το ξανασκεφτείτε λίγο; Είμαι σίγουρος ότι σε άλλη περίπτωση, το ... "ντοκιμαντέρ" αυτό δε θα το δουν μόνο όσοι έχουν στοιχειώδεις ιστορικές γνώσεις, αλλά και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα και εύκολα η διαμορφωμένη από τους μηχανισμούς προπαγάνδας του ερντογάν "αλήθεια" θα πάρει θέση στο μυαλό τους. Μιλάμε για τους ίδιους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που χαραχτηρίζουν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ως "ειρηνευτική επέμβαση"!

    Και ναι, υπάρχει προηγούμενο, με ανάλογο προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ να πιστέψουν ότι "τώρα έμαθαν επιτέλους την αλήθεια" και ότι από τα 400 χρόνια αβάσταχτης ΣΚΛΑΒΙΑΣ, τα πρώτα 300 οι Έλληνες περνούσαν ... μια χαρά!!!!!!

    Δεν θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να είναι ...πρωθυπουργός για να κάνει πράγματα για τη χώρα του. Από το όποιο πόστο έχει ο καθένας μας, μέσα από την καθημερινότητα, από τη δουλειά ή το χόμπυ του μπορεί να προσφέρει κάτι μικρό ή τουλάχιστον να επιλέξει να ΜΗΝ κάνει κάτι επιζήμιο για αυτήν.

    Ούτε βέβαια πρόκειται για θέμα δημοκρατίας και ελευθερίας λόγου, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για βίντεο που προάγουν τη γνώση, αλλά για ιστορικές "κατασκευές" που σκοπό έχουν τη δημιουργία νεο-πουρκουάδων. Ανάλογα σκουπίδια που πληροφορούν από το πώς να κατασκευάσει κάποιος μία βόμβα μέχρι το πώς να ληστέψει ή να βιάσει υπάρχουν στο διαδίκτυο, οι νοήμονες όμως άνθρωποι επιλέγουν να ΜΗΝ τα αναπαράγουν από τις σελίδες τους. Νοημοσύνη λέγεται αυτό και όχι λογοκρισία.

    Το ότι αυτό το "ντοκιμαντέρ" μπορεί κάποιος να το βρει και αλλού, δεν αποτελεί δικαιολογία.
    Αν λάβουμε υπόψη τα λόγια του Καζαντζάκη ότι στον καθένα από εμάς προσωπικά έλαχε το βάρος "να σώσουμε τον κόσμο όλο", σημαίνει ότι ο καθένας από εμάς έχει την ευθύνη να κάνει το σωστό κι ας κάνουν όλοι οι άλλοι το λάθος.

    Ελπίζω να μην σας ζάλισα και ακόμα περισσότερο ελπίζω να το ξανασκεφτείτε και να αποσύρετε την τουρκική προπαγάνδα από τον κατά τα άλλα εξαιρετικό ιστοχώρο σας.

    Φιλικά

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τουρκικη παραγωγη μια χαρα σταθμίσμενο είναι,κ πρωτη φορα βλεπουμε κατι με χολιγουντιανες προδιαγραφες για την άλωση ,να το δουν όλοι οι έλληνες(ρωμιοί)

      Διαγραφή
  2. Πολύ καλή σειρά. Τα κοστούμια και τα σκηνικά κλέβουν την παράσταση. Έχει κάποιες σεναριακές αδυναμίες και κάπως αργό ρυθμό αλλά το αποτέλεσμα αξίζει. Ευχαριστούμε παιδιά συνεχίστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΡΑΦΕΤΕ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ΄΄,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΑΤΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates