Συρια: Οι Λεγεωνες Του Ιερου Πολεμου | Ντοκιμαντερ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Συρια: Οι Λεγεωνες Του Ιερου Πολεμου | Δείτε Ντοκιμαντέρ online με ελληνικους υπότιτλους
Συρια: Οι Λεγεωνες Του Ιερου Πολεμου 
Συρια: Οι Μοιρες Των Τζιχαντιστων
Θέλουν να τους αποκαλούν «Οι στρατιώτες του Θεού»...
Οι Λεγεώνες του Ιερού Πολέμου δραστηριοποιούνται σήμερα πίσω από τα παρασκήνια και διεκδικούν τρεις κοινούς στόχους με τον ΙSIS.Πρώτα θέλουν να δημιουργήσουν το Ισλαμικό Κράτος (το Χαλιφάτο) από τη Συρία μέχρι το Ιράκ, την Παλαιστίνη και το Λίβανο ακόμη. Αλλά πάνω απ’ όλα, πεθαίνουν για να θεσπίσουν και να επιβάλουν το νόμο της Σαρία.Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συντρίψουν τους δύο αντιπάλους τους: τους Σιίτες και τον Μπασάρ Αλ Άσαντ, τον πρόεδρο της Συρίας.
Για περισσότερες από 10 ημέρες, η δημοσιογραφική ομάδα είχε την άδεια να παρακολουθήσει διαφορετικές φατρίες τζιχαντιστών. Κάποιοι απ’ αυτούς προέρχονται από τον ISIS, άλλοι είναι πιο ανεξάρτητοι.
Για πρώτη φορά, μια τηλεοπτική κάμερα ακολούθησε την καθημερινότητα αυτών των ανδρών αλλά και γυναικών, που διατείνονται ότι μάχονται για το Θεό.


 Συρια: Οι Λεγεωνες Του Ιερου Πολεμου 
 Σκηνοθεσία:  Farouk Atig, Yacine Benrabia 
 Διάρκεια: 56:11 min
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά





    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. σ εναν πόλεμο δεν υπάρχει λογική. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι φαίνονται ως αγνοί πολεμιστες αποκεφαλίζουν παιδιά. Το ξέρουμε αυτό. Πιστέψτε με , το εχω δει με τα μάτια μου. Είναι ενα ντοκιμαντερ προπαγάνδα των Αμερικάνων κατα του Άσαντ. Όχι ότι αυτός είναι λευκή περιστερά, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι από ταμπλετ και chrOme broswer και δεν το φορτώνει με τίποτα. Έκανα κλικ δεξιά χαμηλά για να το ανοίξει με την εφαρμογή του Dailymotion και μου ζητάει ένα κωδικό!!!Έχουμε καμία λύση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates