Ο Μυστικός Κόσμος Των ΝΑΖΙ - NAZI Underworld

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
ntokimanter online
Ο Μυστικός Κόσμος Των ΝΑΖΙ - NAZI Underworld
Αδόλφος Χίτλερ: ένας άνθρωπος του οποίου το όνομα είναι συνώνυμο με την γενοκτονία  και τον παγκόσμιο πόλεμο. Αυτή η νέα ειδική ερευνά βαθιά στο εσωτερικό κύκλο του Χίτλερ σε αναζήτηση μιας ταυτότητας, πέρα ​​από ό, τι βρίσκεται στα βιβλία της ιστορίας - την οικογένειά του, τους μπράβους, τις γυναίκες του και τις πηγές πλούτου του. Ακολουθήστε μια λίστα των χαρακτήρων που εκτείνεται σε όλο το φάσμα της γερμανικής κοινωνίας, από το Heinrich Himmler, ο στρατιώτης που ειχε εμμονή με την μαγεία, που θα σχεδιάσει το Ολοκαύτωμα από το μηδέν, την Εύα Μπράουν, τη στάρλετ που θα γίνει ερωμένη του Χίτλερ.

 Ο Μυστικός Κόσμος Των ΝΑΖΙ - NAZI Underworld
 Παραγωγής: National Geographic
 Διάρκεια: 45:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισόδιο 8: Το Αίνιγμα Rudolf Hess 
Επεισόδιο 7: Ο Αρχιτέκτονας του Χίτλερ
Albert Speer, προσωπικός αρχιτέκτονας του Χίτλερ και υπουργός εξοπλισμών , έπεισε τον κόσμο για την αθωότητά του στο Ολοκαύτωμα. Αλλά 30 χρόνια μετά το θάνατό του, νέα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο. 



Επεισόδιο 6: Θανάσιμες Αποστολές - Deadly Missions



Επεισόδιο 5: Η Αλεπού της Ερήμου
Στο απόγειο της επιτυχίας του, ο Erwin Rommel είχε υπερβολική δύναμη, αλλά ως το τέλος του πολέμου, η αυξανόμενη διαμάχη του με τον Χίτλερ οδήγησε σε αναγκαστική αυτοκτονία.



Επεισόδιο 4: Ο Μπράβος του Χίτλερ - Heinrich Himmler
Heinrich Himmler, ο πιο ισχυρός μαθητή του Χίτλερ, παραμένει ένα αίνιγμα ακόμη και σήμερα. Γιατί ήταν αυτός που ενδιαφερόταν για τον αποκρυφισμό; Ήταν ο Himmler ή όχι υπεύθυνος για τη μαζική δολοφονία των Εβραίων;


Επεισόδιο 3: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Αποκαλύπτει πώς η εικόνα του Χίτλερ ως "άνθρωπος του λαού" έκρυβε πίσω της μια ζωή γεμάτη πολυτέλειες, η οποία χρηματοδοτούνταν από τη φοροδιαφυγή και άλλες σκοτεινές πηγές.


Επεισόδιο 2: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Η σχέση του Χίτλερ με την Ευα Μπράουν είναι γνωστή, αλλά δεν υπήρξε εκείνη η μοναδική του θαυμάστρια. Γνωρίστε τις γυναίκες που ερωτεύτηκαν τον Φύρερ.


Επεισόδιο 1: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
Εξετάζει τις κρυφές φήμες περί παράνοιας, αιμομιξίας και αυτοχειρίας στην οικογένεια του Χίτλερ - στοιχεία που απέχουν πολύ από τα ιδανικά της Άριας φυλής.



    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια:

  1. tha borousa kapws na ta kanw download gia na ta balw sto arxeio mou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μπορουσα να τα κατεβασω καπως??εκτος αν θα μπορουσες να ανεβασεις μονο τουσ υποτιτλους....thx για το video anyway....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates