Surviving Disasters - Μεγαλες Καταστροφες: Οι Επιζησαντες

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Surviving Disasters - Μεγαλες Καταστροφες: Οι Επιζησαντες
Δραματοποιημενη Σειρά Ντοκιμαντέρ του BBC  που εξιστορεί εξι μεγάλες καταστροφές του 20ου Αιώνα που συγκλόνισαν των κόσμο. 



 Surviving Disasters
 (Η Σειρά αποτελείτε απο 7 επεισόδια)
 Παραγωγής: BBC
 Διάρκεια: 50:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί
 Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωτισμενο)




Επεισόδιο 1: Η Αεροπορική τραγωδία του Μονάχου
Ο Θάνατος 8 διάσημων Ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1958 σόκαρε όλο τον κόσμο. Ο Βρετανός πιλότος James Thain κατηγορήθηκε για το δυστύχημα απο τις Γερμανικές αεροπορικές αρχές και χρειάστηκε πάνω απο μια δεκαετία για να αποδείξει την αθωότητα του.

Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους

                          -->

Επεισόδιο 2: Η Έκρηξη του Ηφαιστείου της Αγίας Ελένης
Αυτή η τεράστια έκρηξη κατέστρεψε μια εκτεταμένη περιοχή και σκότωσε 57 ανθρώπους, ανάμεσα τους τον ηφαιστειολόγο David Jonston, ο οποίος μελετούσε τη συμπεριφορά του ηφαιστείου. Σήμερα οι επιστήμονες ειναι σε θέση να προβλέψουν πιθανές εκρήξεις μέσα σε εβδομάδες ή ακόμα και ημέρες.
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους


Επεισόδιο 3: Πυρηνική καταστροφή στο Τσερνομπιλ
Η χειρότερη πυρηνική καταστροφή στον κόσμο ήταν αποτέλεσμα μιας σειράς λειτουργικών συμβιβασμών που επηρέασαν την ασφάλεια του εργοστασίου και ήταν προμελετημένοι, Χιλιάδες άνθρωποι εκτέθηκαν στη ραδιενέργεια, ενώ η περιοχή θα παραμείνει μολυσμένη για χιλιετίες.
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους


Επεισόδιο 4: Σαν Φρανσίσκο
Το 1989 ένας σεισμός 7,1 της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο αφήνοντας πίσω του 63 νεκρούς. Δείτε την ιστορία όποιων επέζησαν, όπως την Dorothy Otto,διευθύντρια πωλήσεων η οποια παγιδεύτηκε στα συντρίμμια του αυτοκινητόδρομου ταχείας κυκλοφορίας Cypress που κατέρρευσε.
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους


Επεισόδιο 5: Fastnet
Τον Αύγουστο του 1979,μια καταιγίδα εντάσεως 10 μποφόρ με ανέμους ταχύτητας 60 κόμβων,χτύπησε 303 σκάφη που έπαιρναν μέρος στον αγώνα fastnet......
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους


Επεισόδιο 6: Όμηροι των Ιρανών
Η αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης Αμερικανών ομήρων το 1980,η οποία κατέληξε σε μια πρωτοφανή τραγωδία στην ιρανική έρημο και στον θάνατο οκτώ ανδρών, συνεχίζει να στοιχειώνει τον Αμερικανικό Στρατό........
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους


Επεισόδιο 7: Εσθονια
Η βύθιση του πλοίου Εσθονια το 1994 αποτέλεσε το χειρότερο ναυάγιο στην Ευρώπη απο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, σκοτώνοντας 852 ανθρώπους.......
Ενεργοποιήστε τους Υπότιτλους
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates