Ανεξηγητες Ιστοριες - The Unexplained Files | Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
ντοκιμαντέρ για ανεξήγητα φαινόμενα
The Unexplained Files
Σε όλο τον κόσμο, έχουν συμβεί φαινόμενα στα οποία η επιστήμη και η λογική αποτυγχάνουν να εξηγήσουν. Η σειρά Ανεξήγητες Ιστορίες  ερευνά ότι βρίσκεται πέρα ​​από το σοκ και το δέος με αυτόπτες μάρτυρες, κορυφαίους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες και μια υγιή δόση δημοσιογραφικού σκεπτικισμού. Επιστήμονες, εμπειρογνώμονες και αξιόπιστοι από πρώτο χέρι αυτόπτες μάρτυρες, παρουσιάζουν μια καθηλωτική σειρά και μοιράζονται τις πραγματικά απίστευτες εμπειρίες τους.



 The Unexplained Files
 Παραγωγής: Discovery Channel
 Διάρκεια: 43:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά

Επεισόδιο 4: ΑΤΙΑ Και Πυρηνικά Όπλα
Σε όλη την υφήλιο ανώτατα στελέχη του στρατού υποστηρίζουν ότι βλέπουν UFO πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων. Ποια είναι τα κίνητρα των εξωγήινων και πόσο επικίνδυνοι είναι; 

Επεισόδιο 3: Γίγαντες – Γέφυρα Θανάτου
Δείτε τα οστά που έχουν βρεθεί και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ανήκουν σε έναν άνθρωπο ύψους 3 μέτρων! Στη συνέχεια, γιατί κάποια σκυλιά πηδούν από μια γέφυρα και σκοτώνονται; 


Επεισόδιο 2: Η Κατάρα Του Φάρου Φλαναν & Η Αλεσενκα Η Ρωσική Μούμια
Δείτε σε αυτό το επεισόδιο,πως τρεις φαροφύλακες εξαφανίζονται μυστηριωδώς από ένα νησί. Επίσης, η ρωσική αστυνομία εντοπίζει ένα παράξενο μωρό-μούμια.


Επεισόδιο 1: Παραφυσική Λεωφόρος
Ο Τσακ Ζουκόφσκι ερευνά παράξενα φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 25 χρόνια. Τώρα εξετάζει αναφορές για ιπτάμενα αντικείμενα στην περιοχή του 37ου βόρειου παράλληλου της Γης.



    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Προσωπικη μου αποψη,τα ντοκιμαντερ αυτα,ενω ειναι τοσο καλοφτιαγμενα απο αποψη σκηνοθεσιας και με θεματα που σου διεγειρουν τη περιεργεια,υστερουν πολυ στην ουσια.Στο ''γιατι'' συμβαινει οτι συμβαινει.Αποδειξεις συνηθως δεν υπαρχουν εχοντας ως αποτελεσμα να κατανταει κουραστικο φτανοντας σε καποιο σημειο ωπου γεμιζει το χρονο απλα επαναλαμβανοντας το κατα τα αλλα ιδιαιτερο και συναρπαστικο γεγονος-τιτλο, πολλες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικη μου αποψη,τα ντοκιμαντερ αυτα,ενω ειναι τοσο καλοφτιαγμενα απο αποψη σκηνοθεσιας και με θεματα που σου διεγειρουν τη περιεργεια,υστερουν πολυ στην ουσια.Στο ''γιατι'' συμβαινει οτι συμβαινει.Αποδειξεις συνηθως δεν υπαρχουν εχοντας ως αποτελεσμα να κατανταει κουραστικο φτανοντας σε καποιο σημειο ωπου γεμιζει το χρονο απλα επαναλαμβανοντας το κατα τα αλλα ιδιαιτερο και συναρπαστικο γεγονος-τιτλο, πολλες φορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates