Το Ταξιδι Της Ζωης - journey of life | Ντοκιμαντέρ BBC

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο cosmos greek documentaries:
ντοκιμαντέρ BBC μεταγλωττισμενο
Το Ταξίδι Της Ζωής (journey of life)
Μια εκπληκτική ιστορία, που ακολουθεί το αδιάκοπο ταξίδι της ζωής μέσα απο 3,8 δισεκατομμύρια χρόνια τύχης, ευκαιριών, βίας και καταστροφών. Ένα ταξίδι που ξεκινάει απο ενα μόριο, ενα μικρο τυχαίο γεγονός, που επρόκειτο  όμως να αλλάξει την όψη ενος ερήμου πλανήτη για πάντα και να οδηγήσει στον άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα γραφικά, το Ταξίδι της Ζωής αναπαράγει την εξέλιξη στις οθόνες μας και αποκαλύπτει πως καταλήξαμε σε αυτήν την απίστευτη ποικιλία ζωής που υπάρχει σήμερα. Παρουσιάζοντας μερικά απο τα πιο εκπληκτικά είδη ζώων και τα πιο εντυπωσιακά θεάματα, η σειρά πραγματεύεται την ανθρώπινη εξέλιξη με έναν τρόπο εξαιρετικά ενδιαφέρον, θέτοντας σημαντικά ερωτήματα. Πως ο άνθρωπος διαφοροποιήθηκε τοσο πολύ απο τα άλλα ζώα; Πως κατάφερε να γίνει το πιο εξελιγμένο ον στον πλανήτη; Μήπως, τώρα που εχει τη δυνατότητα να ελέγξει το βιολογικό του πεπρωμένο, ειναι ικανός να δημιουργήσει ενα νεο είδος ανθρώπου;

Το Ταξίδι Της Ζωής (journey of life)
 Παραγωγής: BBC
 Διάρκεια: 290 min (και τα 5 επεισόδια)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Ελληνικά (μεταγλωττισμένο)

Επεισόδιο 1: Θάλασσες Ζωής
Οι θάλασσες ειναι το εργαστήριο της Ζωής. Σ'αυτες μπορούμε να εντοπίσουμε τις καταβολές μας όταν ακόμη ζούσαμε στη θάλασσα. Το βασικό μας μοντέλο, εγκέφαλος, 2 πόδια, 2 χέρια δημιουργήθηκε στον ωκεανό.  

Επεισόδιο 2: Η Ζωή στη Ξηρά
Όταν η θάλασσα δεν ήταν πλέον αρκετή, η ζωή κατέλαβε την αφιλόξενη στεριά και μια αλυσίδα τυχαίων γεγονότων και καταστροφών οδήγησε στην εξέλιξη της ζωής απο ενα ψάρι στον άνθρωπο.


Επεισόδιο 3: Η Ζωή στον Αέρα
Χρειάστηκαν 100 εκατομμύρια χρόνια απο την στιγμή που τα ζώα κατοίκησαν την ξηρά για να καταφέρουν να απογειωθούν. Η πτήση εξελίχθηκε τέσσερις φορές και κάθε φορά συνέβη τελείως συμπτωματικά.


Επεισόδιο 4: Οι Ζωντανοί Οργανισμοί σε Δράση
Πως οι σχέσεις μεταξύ των όντων, είτε πρόκειται για σχέση κυνηγού και θηράματος, για ανταγωνιστική σχέση ή σχέση συνεργασίας, δημιούργησαν αυτή την ποικιλία και το θαύμα της ζωής που βλέπουμε σήμερα.


Επεισόδιο 5: Ανθρώπινη Ζωή
Ένας Αρειανός βιολόγος θα μας χαρακτήριζε χιμπατζήδες, αφού το 98% του DNA μας είναι ίδιο. Πως αφού είμαστε τόσο ίδιοι, είμαστε και τόσο διαφορετικοί; Βρισκόμαστε στην εποχή δημιουργίας ενός νέου είδους ανθρώπου; 



    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates