Κακοτροποι Αρχαιοι - Ancients Behaving Badly | Σειρά Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Κακοτροποι Αρχαιοι - Ancients Behaving Badly | Δείτε τη Σειρά Ντοκιμαντέρ online
Κακότροποι Αρχαίοι - Ancients Behaving Badly
Το προφίλ των πιο ανελέητων ηγετών του κόσμου, οι περισσότεροι εκ των οποίων δολοφόνησαν μέλη της οικογένειάς τους, σκιαγραφεί η σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel. Μια ματιά στους πιο εντυπωσιακούς, ειρωνικούς, ανελέητους ηγέτες του κόσμου. Πορτραίτα χαρακτήρων όπως ο Καλιγούλας, η Κλεοπάτρα, ο Ιούλιος Καίσαρας. Βασισμένα σε ιστορικά στοιχεία, αρχαιολογικά ευρήματα, όργανα βασανισμών, και πεδία μαχών. Πως αυτοί οι ηγέτες έφτασαν στην εξουσία; Οι περισσότεροι δολοφόνησαν μέλη της οικογένειας τους. Πως φερόταν στους υποτελείς τους, τους πολίτες, την οικογένεια τους, τους φίλους τους; Πώς έγιναν τόσο επιτυχημένοι ώστε να διατηρούν την δύναμη και την εξουσία τους; Ποιες θεαματικές μεταρρυθμίσεις επέτυχαν στα πεδία των μαχών; Συνεντεύξεις ειδικών και γραφικά υπολογιστών που αναδημιουργούν το περιβάλλον τους, συντελούν στο θαυμάσιο τελικό αποτέλεσμα.



 Κακότροποι Αρχαίοι - Ancients Behaving Badly
 Παραγωγής: History Channel
 Διάρκεια: 43:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά


Επεισόδιο 1: Τζένγκις Χαν  

Επεισόδιο 2: Ιούλιος Καίσαρας 


Επεισόδιο 3: Αττίλας


Επεισόδιο 4: Μέγας Αλέξανδρος 


Επεισόδιο 5: Νέρων


Επεισόδιο 6: Αννίβας


Επεισόδιο 7: Καλιγούλας


Επεισόδιο 8: Κλεοπάτρα 



    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία ντοκιμαντέρ,ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE RE KARAGKIOZHDES AMERIKANOEBRAIOI POY DEN EXETE NA PAROYSIASETE TIPOTA KAI ASXOLEISTE ME ATOMA POY ALLAJAN THN ISTORIA TOY KOSMOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ''ΨΥΧΑΝΑΛΙΣΗ'' Η ΟΧΙ ;;;; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΛΛΟΣΟΥΣ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑΛΙΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΛΠ ΚΛΠ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;; ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ....ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΑΖΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τρία τελευταία σχόλια είναι ο ορισμός της νεο-ελληνικής παρακμής.
    Πηγαίνετε ρε να δείτε τίποτα για ελοχίμ και τα υπόλοιπα μεταφυσικά σας και αφήστε τα γνωστικά ντοκυμαντέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στάλιν και χίτλερ λέει ο άλλος ο καμένος... κακότροποι ΑΡΧΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί έχουν βαλθεί να καταρρίψουν τον θρύλο και τα επιτεύγματα κάποιων ανδρών. Εντάξει για τον Καλιγούλα για παράδειγμα , αλλά βλέποντας τα ντοκιμαντέρ αυτά είδα ιστορικές ανακρίβειες ή καλύτερα εθελοτυφλία! Για παράδειγμα , λέει οτι ο Αλέξανδρος αφού κατέλαβε την Θήβα την κατέστρεψε και εξόντωσε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Αυτό που δεν αναφέρεται είναι οτι η πόλη κατηγορήθηκε για μηδισμό , κ' πως άφησε την Συμμαχία να αποφασίσει για το μέλλον της! Δεν ήταν δική του απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχως φιλε συ που γραφης οτι Θηβα καταστραφηκε απο τον Μ. Αλεξανδρο επειδη κατηγορηθηκε για μηδισμο κανεις μεγαλο λαθος μιας και τα μηδικα ειχαν συμβη 100 χρονια νωριτερα [ 490 π.χ - 479 π.χ ] και εχει τιμωρηθη τοτε απο τον συνασπισμο των υπολοιπων ελληνων . Αλλες ηταν οι αιτιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ερωτηση θελω να κανω στον διαχειριστη της σελιδα...Εγραψα ενα σχολιο και το δημοσιευσα , οπως το αμεσως πιο πανω π.χ... Αφου εκανα την δημοσιευση λοιπον διαπιστωσα οτι ειχα κανη ενα λαθος και στην συγκεκριμενη περιπτωση [ εχει τιμωρηθη...ενω επρεπε...ειχε ] Μπορω να το διορθωσω η να το ξαναγραψω ? Υπαρχη τροπος η ειναι '' καταδικασμενο '' ? Δοκιμασα αλλα ΔΕΝ...Ευχαριστω εκ των προτερων και για αλλη μια φορα συγχαρητηρια σ' οσους εφτιαξαν και εξακολουθουν να διατηρουν τον συγκεκριμενο ιστοτοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για τον κυριο που γραφη οτι τα τρια τελευταια σχολια...είναι ο ορισμός της νεο-ελληνικής παρακμής...περνη κι εμενα η '' μπαλα '' προφανως λοιπον κατι εχει μπερδεψη η τα εχουν διαγραψη μιας κι εγω εγραψα σημερα . Αυτο ομως δεν θα το δει σχεδον κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιστευω οτι ο Καλιγουλας οτι ειναι ο σκληροτερος ηγετης της ιστοριας και οχι ο Ατιλλας γιατι σκοτωνε και το διασκεδαζε και ενοιωθε ηδονη και καθολου τυψεις οταν σκοτωνονταν ανθρωποι μη εχοντας καποιον συγκεκριμενο σκοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates