Στην Καρδια Των 2 Τροχων | Ντοκιμαντέρ

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries: 
Σειρά ντοκιμαντέρ για μοτοσικλέτες
Στην Καρδια Των 2 Τροχων
Εκατομμύρια άνθρωποι οδηγούν μοτοσικλέτες και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια φαντασιώνονται για το τι θα ήθελαν να οδηγούν απο αυτά τα δίτροχα πολιτιστικά σύμβολα της ταχύτητας, της ελευθερίας, της δεξιοτεχνίας και της προσωπικής εξέγερσης. Ρίξτε μια αξιόλογη πορεία σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας την ιστορία, της εγκαταστάσεις σχεδιασμού και τελικά δείτε να οδηγούν τα πιο θαυμάσια μηχανήματα σε μερικά από τα πιο γραφικά δρομάκια και θεαματικές πίστες στον κόσμο.


 Στην Καρδια Των 2 Τροχων
 Παραγωγής: Discovery Channel
 Διάρκεια: 43:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά



Επεισόδιο 1: DUCATI 
Δείτε πώς τα πρωτοποριακά σχέδια των αδερφών Ducati αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, όταν η εταιρεία τους, η οποία κατασκεύαζε ραδιόφωνα, δημιούργησε μία από τις πιο γνωστές μοτοσικλέτες στον κόσμο

Επεισόδιο 2: BMW
Μία συναρπαστική διαδρομή στην ιστορία της BMW, της εταιρείας η οποία ξεκίνησε κατασκευάζοντας κινητήρες για αεροσκάφη, αλλά με ένα γύρισμα της μοίρας κατέληξε να γίνει μία μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία.


Επεισόδιο 3: KAWASAKI
Οι μοτοσικλέτες έκαναν ευρέως γνωστή την εταιρεία Kawasaki. Ωστόσο ξεκίνησε και παραμένει μεγάλη κατασκευάστρια βιομηχανικών μηχανημάτων. Παρακολουθήστε την άκρως επιτυχημένη ιστορία της!


Επεισόδιο 4: SUZUKI
Η συναρπαστική ιστορία του ιαπωνικού γίγαντα που κατασκευάζει μοτοσικλέτες. Αρχικά η εταιρεία έφτιαχνε υφαντικές μηχανές, όμως στη συνέχεια η δραστηριότητά της επεκτάθηκε στα αυτοκίνητα και αργότερα στην κατασκευή ταχύτατων μηχανών.


    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates