Sirius | Ντοκιμαντέρ Online

Δείτε Ντοκιμαντέρ online στο Cosmos greek documentaries:
Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους
Sirius
Ο Δρ Steven Greer, ιδρυτής του παγκόσμιου Κινήματος Αποκάλυψη με κέντρο τη μελέτη της εξωγήινης νοημοσύνης, με των βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη  Amardeep Kaleka και μαζί με την ομάδα του στο Neverending Light Productions, ετοίμασαν την παραγωγή μίας από τις πιο σημαντικές ταινίες της εποχής μας.
Αυτή η ταινία εκθέτει τη μεγαλύτερη ιστορία που έχει ειπωθεί ποτέ: Την Γη την έχουν επισκεφτεί από άλλους κόσμους που δεν είναι κακόβουλοι, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για το μέλλον της ανθρωπότητας. Μια κλίκα των στρατιωτικών, βιομηχανικών και οικονομικών συμφερόντων έχουν κρατήσει την επαφή αυτή κρυφή για πάνω από 60 χρόνια. Η "επαφή" έχει ως στόχο να καταστείλει τη γνώση που μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο από το ζυγό του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα και της πυρηνικής ενέργειας και να αντικαταστήσει την τρέχουσα παγκόσμια τάξη, με μία Νέα Ενέργεια και αληθινή ελευθερία.


 Sirius
 Σκηνοθεσία: Amardeep Kaleka
 Διάρκεια: 01:56:11 min
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά
Αν έχετε πρόβλημα με το Full Screen αλλάξτε τον browser σε chrome

                         -
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια:

  1. κατα την ταπεινη μου αποψη ... ντοκιμαντερ τραγελαφος, επιστημονικα αστειος, αναληθεστατος και γελοιος! Θα προτεινα να αποσυρθει εφοσον επιστημονικα απο αυτα που ακουσα στεκουν ελαχιστα. Κλασσικο συνωμοσιολογικο διχως το παραμικρο επιστημονικο υποβαθρο. αλλωστε η τεχνη της πλανης εχει μεσα και δοσεις αληθειας! Κακο ντοκιμαντερ!
    Ενας φυσικος με μεταπτυχιακες σπουδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ας σοβαρευτουμε επιτελους συμπολιτες! Με πασα βεβαιοτητα σας λεγω πως εξωγηινοι νοημονες ουδε ποτε εχουν ερθει και αμφιβαλλω αν υπαρχουν! Με σιγουρια ομως σας λεω οτι δεν εχουν πλησιασει καν τη γη μας. Οι πιο αρμοδιοι να μιλησουν γι αυτο ειναι οι αστροφυσικοι και σε κουβεντες που εχω κανει μαζι τους, απλα γελουσαμε!
    Ο ανωτερω φυσικος.
    Κατα την αποψη μου το 90% ειναι οφθαλμαπατες και φυσικα φαινομενα, το δε υπολοιπο μαλλον αμερικανιες τεχνολογιας αιχμης! Φανταστειτε να βλεπατε ενα stealth το 80,θα χαζευατε τουτο δε σημαινει εξηγωινη υπαρξη στα ουρανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το να λες οτι δεν υπαρχουν εξωγηινοι γινεσαι το ιδιο γελοιος με αυτους που κοροιδευεις , ταξιδεψες ποτε στην ακρη του γαλαξια μας η εναν απτους δισεκατομμυριους γαλαξιες και ειδες οτι δεν υπαρχει τιποτα μονο παρα μονο σκονη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν έχουν επισκεφθεί ή όχι εξωγήινοι τη γη, θεωρώ ωστόσο ότι και ο πιο σοβαρός επιστήμονας δέχεται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, το αντίθετο μάλιστα θα ήταν καθαρά αντιεπιστημονικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευελπιστω η νεα γενια,οπου ανηκω και εγω,να ξεπερασουν τα αθλια ταμπου περι εξωγηοιων και να κοιταξουν λιγο πιο περα απο το εγω τους συνηδοιτοποιωντας την μαγεια του συμπαντος και ολων των υπαρξεων μεσα σε αυτο.αρχιζοντας να αγαπαμε και να σεβομαστε τους συναθρωπους μας,την φυση μας και ολο το μεγαλειο της ζωης.πραγμα που δεν γινετε μεσα απο την τηλεοραση την εκπαιδευση που περνουμε σαν παιδια και δυστηχως τον πολιτισμο που εχουμε σημερα.δεν κρατησαμε τιποτα απο το μεγαλειο των αρχαιων ελληνων και ολων των αρχαιων πολιτισμων.money money money...και συγνωμη κυριε φυσικε εσεις με το μεταπτυχιακο δεν εχουν σημασια οι τιτλοι τα κολεγια η αν εισαι ο πριγκιπας της ουαλιας σημασια εχουν οι πραξεις μας σαν οντα.αξειζει ενα μπραβο σαυτους τους ανθρωπους που δημιουργησανε αυτο το ντοκιμαντερ με τον αγωνα χρονων για να ανοιξουν τα ματια και τα μυαλα ανθρωπων με αντιληψεις οπως οι δικες σου.αμα εσυ θεωρεις γελοιοτητες εφευρετες που εχασαν την ζωη τους γιατι θελανε εσενα και εμενα να ζουμε ενα σημερα πιο γαληνιο και ευημερο με γνωμονα την αληθεια,απο το να πληρωνουμε τοοοοσα πολλα και να εχουμε τοσα λιγα..ειναι θεμα iq αντιληψης.!ειναι ενα γεματο ντοκιμαντερ με στοιχεια αποδειξεις που σε μεταφερει και σε ταξιδευει στην μαγεια και στο μυστηριο του συμπαντος δειχνοντας σου ολες τις παρεμβολες που σε κρατανε μακρια απο την αληθεια και απο την εσωτερικη γαληνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013. Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates